Nature Min

Nature - Min
Un produs realizat din sedimente marine formate din alge, raci, scoici, etc. Componentele principale sunt calciu sub forma de fosfat dicalcic, iod sub forma de iodura de potasiu, fier ca fumurat feros, magneziu ca oxid de magneziu, mangan ca gluconat de mangan, cupru ca gluconat de cupru, zinc ca sulfat de zinc, seleniu ca selenometionina, crom ca nicotinat de crom, vanadiu ca vanadat de sodiu, molibden ca molibdat de sodiu, componentele fiind prezentate în produs în proportie sinergica si în forma chelata, adica macroelemente si oligoelemente de baza pentru organism. 
Combinat cu Aloe Vera Gel, da rezultate deosebite în profilaxia si ameliorarea osteoporozei, osteonecrozelor aseptice, hipocalcemiei, anemiei, spasmofiliei; scurteaza perioada de consolidare a fracturilor, stimulator al muschiului cardiac si al vezicii biliare, fiind de asemenea o sursa bogata de minerale pentru sportivi.

Calciu - principalul rol în organism este sa mentina structura functionala optima a oaselor si danturii. Printr-un joc ionic este mentinuta si concentratia fiziologica a calciului în sânge, care pentru îndeplinirea rolului sau structural, necesita prezenta magneziului si a vitaminelor A, C si D. Intervine în procesul de coagulare si înlesneste transmiterea influxului nervos (a comenzilor). Mareste capacitatea leucocitelor de a distruge germenii si intervine decisiv în contractia musculara, având rol fata de strontiul radioactiv. De notat ca, depunerea lui sub forma litiazelor la nivelul cailor urinare, este împiedicata de magneziu, acelasi efect avându-1 si la nivelul peretilor vasculari. 
 
Fosfor - dupa calciu, este cel mai abundent element mineral din organism, care alaturi de acesta si magneziu, îndeplineste rol structural în oase si dinti. Intervine în numeroase reactii metabolice, prin care se utilizeaza glucidele, lipidele si proteinele, ameliorând performantele intelectuale. Deficitul de fosfor afecteaza grav circuitul energetic celular, ceea ce poate conduce la moartea celulei. 
  
Magneziu - necesar crescut se impune la persoanele în crestere si la gravide, consumul lui crescând la femeile care alapteaza. Intervine în structura de rezistenta a osului, insulina putându-si îndeplini functia numai în prezenta ionului de magneziu. Capacitatea eritrocitelor (globulelor rosii) de a transporta oxigenul spre tesuturi, creste sub influenta ionului de magneziu. Magneziul combate totodata spasmul peretilor vasculari arteriali (coronarele) si are efect hipocolesterolemiant. Multitudinea rolurilor sale îl face sa fie util în prevenirea infarctului miocardic, în profilaxia litiazelor renale si hipercolesterolemii.
   
Fier - cea mai mare concentratie de fier se afla in hemoglobina, având un rol decisiv în transportul oxigenului de la plamâni, pâna la celulele consumatoare. Nevoia de fier este mult crescuta la gravide, precum si în cazuri de anemii prin lipsa de fier. Tot el intra în structura foarte multor enzime, mai ales a acelora responsabile de schimburile respiratorii ale celulelor.
   
Iod - asigura buna functionare a glandei tiroide, care prin hormonii pe care-i produce, cntroleaza consumul energetic al reactiilor metabolice si adapteaza permanent organismul la diversi stimuli (agresori) externi (mediul ambiant). Lipsa iodului da nastere unei afectiuni grave - gusa endemica, iar semnele însotitoare pot avansa în gravitate pâna la tulburari psihice grave (cretinism). 
  
Mangan - rolul sau important în organism, este dat de calitatea de a fi catalizator enzimatic. De asemenea, intervine în formarea si maturarea globulelor rosii, deficitul de mangan putând duce la slabirea sau pierderea vederii si auzului, la infertilitate sau ataxie (coordonarea modificata a miscarilor). 
  
Cupru - are rol în maturarea globulelor rosii, transmiterea influxului nervos si în formarea calusului osos în fracturi. Deficitul de cupru poate duce printre altele, la modificarea structurilor peretelui arterial, ajungându-se pâna la ruperea lui, sau formarea de anevrisme (hernieri ale peretelui). 
 
Zinc - este dupa fier, cel mai bogat oligoelement din organism, intrând în componenta insulinei si a hormonilor sexuali.

Seleniu - cel mai important rol este contributia pe care o aduce la realizarea respiratiei celulare. Protejeaza hemoglobina de o degradare prematura, actionând împreuna cu vitamina E, catabolizându-si reciproc efectele. Stimuleaza sinteza de imunoglobuline, având o actiune puternic antioxidanta, deci previne timp îndelungat îmbatrânirea tesuturilor.

Crom - activeaza enzimele implicate în metabolismul glucozei, în sinteza acizilor grasi si în sinteza colesterolului. Cromul creste eficacitatea insulinei la nivel celular, prin inducerea aparitiei pe membrana acestora a unui numar crescut de receptori pentru insulina. Cromul scade colesterolul si depunerea lui pe peretii arteriali, asigurând protectia partiala împotriva aterosclerozei: încetineste involutia tesuturilor (îmbatrânirea lor), permitând totodata mentinerea integritatii sistemului nervos, scazând în intensitate manifestarile legate de afectarea nervilor periferici.

Rezultate foarte bune, în urma folosirii produsului Nature-Min, în :
  • hipocalcemii de etiologii diverse,
  • spasmofilie,
  • osteoporoza de menopauza si esentiala (fara cauza aparenta),
  • recuperare dupa fracturi,
  • sarcina, lactatie, lehuzie, preparatul având o eficienta maxima asociat cu gelul de Aloe Vera si Absorbent C.
Nature Min este folosit sin in alte cure despre care puteti citi aici

Flaconul are 180 de tablete
Administre: 3 x 1 tablete pe zi în cazul bolilor usoare si 3 x 2 tablete pe zi în bolile grave.


Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Living Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani
 
Nature Min - cod: 37       Pret: 18,69 €*
Cantitate: 180 tablete


Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi