Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus
Intretineti-va creativitatea cu Ginkgo Biloba, legendarul “tonic al creierului”, datand de peste 5 milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinatie unica de 4 plante chinezesti.

Extractului din frunze de Ginkgo Biloba, componentul principal, i-au fost asociate renumite ingrediente vegetale din China: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schisandra si Fo–ti uscat. Se cunoaste faptul ca Ginkgo este cel mai vechi arbore care a supravietuit.

Acesti arbori traiesc incredibil de mult (deseori peste 1000 de ani) si sunt extrem de rezistenti fata de ciuperci si insecte. Ginkgo Biloba este unul din cele mai cunoscute (accesibile) suplimente nutritive disponibile in Europa si America de Nord.

Extractul din frunze de Ginkgo Biloba contine flavonoide si terpenoide care cresc rezistenta capilarelor. De asemenea, actioneaza ca antioxidant. S-a dovedit ca Ginkgo imbunateste circulatia cerebrala, ceea ce il face un remarcabil “tonic al creierului”.

Mod de administrare: 2 x 1 tablete zilnic

Forever Ginkgo Plus - cod: 73       Pret: 35,34 €*
Cantitate: 60 tablete


Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi