FOREVER BEE HONEY

Forever Bee Honey
Albinele prepara mierea din nectarul colectat de la mai multe flori, pe care il amesteca cu enzimele proprii, mentinandu-l pentru un scurt timp in stomac - dupa care mierea este depozitata in faguri.

De-a lungul anilor mierea a fost mult apreciata ca aliment - un depozit de bunatati nutritionale, usor asimilabile atat pentru copii, cat si pentru adulti. Mierea contine multe ingrediente necesare mentinerii sanatatii, incluzand 78% glucide (glucoza, fructoza si zaharoza) si altele, cum ar fi substante minerale, vitamine, enzime, proteine si aminoacizi.

Forever Bee Honey contine numai ingrediente naturale, fiind un indulcitor nutritiv cu gust delicios, bogat in calorii, avand aproximativ 70 de calorii / lingurita. Usor asimilabil si bogat atat in hidrati de carbon, cat si in elemente minerale (calciu si fosfor), Forever Bee Honey reprezinta o sursa de energie pusa rapid la dispozitia organismului in orice situate.

Continut: 0,5 kg

Mod de administrare
: ca atare (o lingura/ zi) sau ca indulcitor natural al alimentelor

Cod nou: 207  Cantitate: 500g
Forever Bee Honey       Pret: 18,91 €*

INAPOI la Produse Apicole

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi