Forever Active Probiotic

Forever  Active  Probiotic
Microbii sunt microorganisme vii care exista in corpul uman si joaca un rol in starea generala de sanatate. In timp ce unii microbi sunt daunatori, exista si unele specii care sunt benefice pentru organism. Aceste "bacterii bune" sunt numite "probiotice".

Termenul provine din limba greaca si inseamna "pentru viata".  Forever Living Products recunoaste rolul important pe care il au microbii benefici pentru sanatatea omului, precum si nevoia de a suplimenta aceasta cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice. Creat pentru a promova un sistem digestiv sanatos, Forever Active Probiotic - sub forma unor capsule mici, usor de inghitit, ajuta la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvata si stilul de viata, care pot conduce la o scadere a numarului probioticelor naturale din organism. Forever Active Probiotic actioneaza in principal la nivelul colonului, unde ajuta la procesul de digestie si la eliberarea substantelor nutritive in vederea absorbtiei. De asemenea, contribuie într-un mod pozitiv la procesul de crestere si dezvoltare, prin mentinerea echilibrului si sanatatii organismului.

Întrucât probioticele sunt destul de fragile, Forever Active Probiotic se bazeazã pe o tehnologie de încapsulare exclusivã, patentatã, care le protejeazã si elibereazã combinaþia unicã de sase tipuri de microbi numai dupã ce acestia ajung la destinatia doritã din intestinul gros.
Probioticele din compoziþia produsului Forever Active Probiotic provin din Lactobacillus si Bifidobacterium genera; varietãtile sunt urmãtoarele:
Lactobacillus Acidophilus - inhibã organismele nedorite si ajutã la prevenirea multiplicãrii si colonizãrii lor.
Bifidobacterium Longum - neutralizeazã bacteriile dãunãtoare pentru a ajuta la reducerea frecventei afectiunilor gastrointestinale.
Bifidobacterium Lactis - ajutã la scãderea pH-ului organismului si inhibã cresterea bacteriilor nocive.
Lactobacillus Rhamnosus - ajutã la protejarea tractului intestinal, astfel încât microorganismele nedorite sã nu aibã condiþii propice de dezvoltare.
Lactobacillus Bulgaricus - ajutã la mentinerea curãþeniei si echilibrului intestinului subtire. Lactobacillus Plantarum - conservã substantele nutritive cheie, vitaminele si antioxidantii pentru a ajuta la contracararea efectelor substantelor nocive din hranã.

Forever Active Probiotic este singurul produs de pe piata de astãzi ce contine 6 tipuri diferite de probiotice si nu necesitã refrigerare.

Este extraordinar cã Forever Active Probiotic actioneazã sinergic cu gelul patentat de Aloe vera produs de Forever Living Products. Aloe actioneazã ca un "prebiotic", care sustine procesul de crestere si oferã probioticelor un mediu ideal de actiune. Deci, dacã scopul dumneavoastrã este de a avea un sistem digestiv sãnãtos, de a îmbunãtãti absorbtia substantelor nutritive sau de a ameliora functia imunitarã, adãugati Forever Active Probiotic la cura dumneavoastrã zilnicã de suplimente nutritive.

ALTE INGREDIENTE:
Ulei de palmier, gelatinã, glicerinã, lecitinã de soia, pectinã

CONTINUT:
30 capsule

MOD DE FOLOSIRE:
A se consuma câte o capsulã zilnic, cu apã, înainte de masã sau la 2 ore dupã masã. A nu se mesteca sau zdrobi.

Notã: Nu contine drojdie, grâu, gluten, porumb, produse lactate, coloranti si arome artificiale, conservanti. Acest produs contine ingrediente naturale. Din acest motiv, variatiile de culoare sunt normale.


Forever Active Probiotic - cod: 222     Pret: 32,86 €*

Citeste si interviul cu Gheorghe Mencinicopschi despre Acive Probiotic


Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi