A Beta CarE

A Beta CarE
Este un produs esential ce combina vitamina A (beta-caroten) si E, plus seleniu, un antioxidant mineral. Antioxidantii sunt vitali in lupta impotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanti, ajung in organism si deterioreaza celulele sanatoase).

Vitamina A este importanta pentru acuitatea vizuala, cresterea oaselor, reproducere si diviziune celulara. Este implicata in mentinerea integritatii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar si intestinal. Forever A-Beta-CarE este un supliment nutritiv astfel formulat, incat sa asigure organismului vitamina A sub forma de beta-caroten.

Organismul transforms beta-carotina in vitamina A la nivelul intestinului subtire in timpul digestiei sau cand are nevoie, excluzand riscul unei supradozari cu vitamina A (devine toxica la doze prea mari). Beta-carotina este si un antioxidant, la fel ca vitamina E si seleniul.

Vitamina E, o vitamina liposolubila, este un excelent supliment pentru o piele sanatoasa. De asemenea, protejeaza vitamina A si acizii grasi esentiali din celulele organismului fata de oxidare si previne distrugerea tesuturilor.

Seleniul, un microelement, este unul din cei mai puternici antioxidanti nutritivi, actionand sinergic cu vitamina E si beta-carotina. Este benefic in mentinerea sanatatii pielii, parului, vazului. Cercetari recente arata ca seleniul este important pentru sanatatea barbatilor.

Combinatia de nutritivi, disponibili intr-un singur produs, este unul din cele mai importante complemente pentru sanatate.

Utilizare: Se poate folosi pentru:  
- prevenirea bolilor tumorale si in tratamentul lor , ca adjuvant;  
- in ciroze hepatice, ca adjuvant;  
- imbatranire precoce
Alte utilizari ale suplimentului nutritiv A Beta CarE le gasiti si citind Remedii si Recomandari

Mod de administrare: 2 x 1 capsule zilnic.


A Beta CarE - cod: 54       Pret: 33,41 €*
Cantitate: 100 capsule


Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi