Absorbent C

Absorbent C
Vitamina C este indispensabila organismului uman prin rolul important pe care îl are în metabolism si ca principal element detoxifiant si antioxidant. Vitamina nu poate fi sintetizata de organism, de aceea trebuie asigurata prin alimentatie. Din pacate, vitamina C este foarte instabila si se dezintegreaza foarte rapid.
În stare naturala este asociata cu vitamina PP care favorizeaza absorbtia vitaminei C. În produsele obtinute prin sinteza chimica, aceasta vitamina „ajutatoare” lipseste, de aici lipsa de eficienta a administrarii vitaminei C chimice.

Forever Living Products a brevetat acest produs în care vitamina C este fixata pe un suport de tarâte de ovaz, astfel asigurându-se mentinerea sa mult timp în tractul digestiv. Fibrele de ovaz au de asemenea rol în sanatatea organismului. Cercetarile au demonstrat ca circa 40 grame pe zi tarâte de ovaz sunt suficiente pentru a scadea nivelul colesterolului cu 3%. Este cunoscut faptul ca fumatul unei singure tigari distruge 25 mg de vitamina C, ceea ce reprezinta aproape jumatate din necesarul zilnic. Fiecare tableta contine 60 mg de vitamina C si 500 mg de tarâte de ovaz. Vitamina C este obtinuta din citrice pe cale naturala.

Componente principale: tarâte de ovaz, miere (Forever Bee Honey), acid ascorbic obtinut din citrice, papaya.

Utilizare: S-au obtinut efecte remarcabile în:  
- prevenirea virozelor,  
- refacerea necesarului de vitamina C, 
- stoparea procesului de oxidare,  
- reglarea metabolismului,  
- detoxifiere,  
- prevenirea efectelor nefaste ale fumatului.

Administrare: dupa necesitati (1-2 tablete zilnic).

Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Living Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani

Absorbent C - cod: 48       Pret: 18,07 €*
Cantitate: 100 tablete

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi